top of page

Single Moms Support Group

Public·53 members

Madina Tarin
Madina Tarin

Костюми зі спідницею в окремій категорії

Зараз шукаю комплект саме зі спідницею, але не дуже зручно переглядати весь розділ костюмів. Хочеться одразу перейти в окрему підкатегорію, де представлені тільки такі моделі. Мені важливо бачити різні фасони в межах однієї сторінки, щоб можна було порівняти довжину спідниці та загальний силует. Також цікавлять трикотажні варіанти, бо вони виглядають більш універсально для щоденного носіння. Фото для мене мають значення, адже без них складно оцінити комплект у цілому. Не хочу витрачати час на перегляд сетів із брюками, якщо шукаю саме варіант зі спідницею. Якщо хтось уже знаходив зручний розділ із такими моделями, підкажіть, де це можна переглянути.

7 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
14 hours ago

Я нещодавно переглядала підкатегорію, де зібрані саме костюми зі спідницею, і це значно спростило пошук. У межах сторінки представлені комплекти, де спідниця є основним елементом. Там можна побачити трикотажні варіанти з різною довжиною спідниці та різними фасонами. Кожна модель має фото, що дозволяє порівняти кілька комплектів між собою ще до переходу в картку товару. Мені було зручно, що всі такі сети зібрані в одному розділі без необхідності переглядати інші типи костюмів. Я змогла спокійно переглянути весь перелік і оцінити посадку та загальний вигляд. Такий формат дозволяє зосередитися саме на потрібному типі комплекту.

Members

bottom of page